Bakan’dan ‘Instagram’ açıklaması: Yasakçı görünmek istemiyoruz

Instagram yasağına ilişkin yeni açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “Arkadaşlarımız anlık olarak Instagram ile görüşmeye devam ediyor, çok ciddi aşama katettik. Son düzlükteyiz. Umarım çok uzatmadan anlaşırız. Biz yasakçı bir görünümde olmak istemiyoruz" dedi.

  • ü
  • 10 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bugün yaptığı açıklamada, Instagram’a uygulanan yasağın kaldırılması konusunda “Çok uzatmadan anlaşmayı umuyoruz” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

‘ARTIK SON DÜZLÜKTEYİZ’

Habertürk TV’ye açıklamalarda bulunan Uraloğlu, son duruma ilişkin şunları söyledi: “3 tane geniş katılımlı toplantı yapıldı. Ciddi bir mesafe kat ettiğimizi söyleyebilirim. Artık son düzlükteyiz. Fazla uzatmadan… Biz yasakçı bir görünümde olmak istemiyoruz. Bizim özgürlük anlayışımızın sosyal medya platformlarından çok daha yüksekte olduğunu kesinlikle söyleyeyim. Çünkü onlar hiçbir uyarı yapmadan kapatabiliyorlar. Oysa biz gerekli uyarıları yaparak yaptırım uyguluyoruz. Son düzlükteyiz, zannediyorum ki çok uzatmadan anlaşırız, vatandaşlarımızın o yöndeki beklentilerini karşılamış oluruz diye düşünüyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com