Bahçeli’den Özgür Özel’e tehdit: İhanetin ittifakı değil imhası olur, bizden söylemesi

CHP lideri Özgür Özel'i hedef alan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Özgür Bey, bu ittifakı kimlerle tesis edeceksiniz? İhanetin dem aldığı ittifaka nasıl Türkiye ittifakı diyeceksiniz? İhanetin ittifakı değil ancak ve ancak imhası olur, bizden söylemesi" dedi.

  • ü
  • 30 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı. Özel’in ‘ittifak’ değil ‘ihanet’ peşine olduğunu savunan Bahçeli, “İmhası olur” tehdidinde bulundu.

‘Güvenliği zinde tutmaları’ gerektiğini söyleyen Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti terör örgütlerinin, suç örgütlerinin, kanun kaçaklarının, silah tacirlerin, düzensiz göçmenlerin, yabancı istihbarat örgütlerinin oyun alanı, eylem sahası olamaz, olmamalıdır. Suç ve suçluya toleranstan bahsedilmemelidir. Devletin egemenlik çıkarlarını zaafa uğratacak faillerin kafası ezilmelidir. Milli güvenliğimizi zinde tutmalıyız. Türkiye’nin istikbalini asimetrik tahriklere bel bağlamış cinayet örgütleri değil, cumhurun aziz varlığı tayin edecektir” şeklinde konuştu.

ÖZGÜR ÖZEL’İ HEDEF ALDI: İHANETİN İMHASI OLUR

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef alan Bahçeli, şunları söyledi:

“Özgür bey taşıma suyla değirmen dönmeyeceğine göre bu ittifakı kimlerle tesis edeceksiniz?

CHP Genel Başkanı’nın ‘Türkiye ittifakı’nı telaffuz etmesi nafiledir. Millet İttifakı olmadı Türkiye ittifakı mı kuracaklar? Çatı ismi olarak Türkiye ismini mi kullanacaklar? Demlenmek CHP’ye iyi gelmemiş. Özgür Bey, bu ittifakı kimlerle tesis edeceksiniz? İhanetin dem aldığı ittifaka nasıl Türkiye ittifakı diyeceksiniz?

PKK bu ittifakın neresinde? DEM’ciliğe hayranlığın, onları allayıp pullaman sırf ittifak için mi? Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti ihanetin kökünü kurutacak ve hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak. DEM’den medet umanların sonu sandıkta hüsrandır.

İhanetin ittifakı değil ancak ve ancak imhası olur, bizden söylemesi.”

‘BAŞBAKANLIK TEKLİF EDİLDİ’

7 Haziran 2015’teki seçimlerden son kendisine başbakanlık teklif edildiğini söyleyen Bahçeli, “Doğrudur 7 Haziran 2015’te seçimlerden sonra Başbakanlık makamı, hem doğrudan hem de dolaylı olarak bize teklif edildi. Ancak ben siyasi bölücülerin desteği ve Türkiye’nin aleyhine olan bir iktidar yapısını elimin tersi ile itmeyi, nefsimi çiğnemeyi vatan ve millet ve şeref görevi saydım” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com