Bahçeli’den Dervişoğlu’na: Bizimle yağlı urgan ölçüştürmesin

Kendisine kürsüden urgan fırlatan İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'na tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Siyasi şovlara, iplikçi kavgalarına, yağlı urgan ölçüştürmeye heves etmesinler. Heveslerini kursaklarında teker teker bırakır, burunlarından fitil fitil getiririz" dedi.

  • ü
  • 27 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

MHP lideri Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı “TBMM’de konuşsun, terörün bittiğini, örgütün lağvedildiğini haykırsın!” çağrısının ardından ilk kez konuştu.

“Şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak hiçbir yanlışın içine girmedik” diyen Bahçeli, kendisine tepki göstermek için yağlı urgan fırlatan İYİ Parti Genel Başkan’ı Müsavat Dervişoğlu’na da isim vermeden yanıt verdi. Bahçeli, “Hiç kimse bizimle Türklüğe hizmet kulvarında vatanseverlik yarışına girmesin. Siyasi şovlara, iplikçi kavgalarına, yağlı urgan ölçüştürmeye heves etmesinler. Heveslerini kursaklarında teker teker bırakır, burunlarından fitil fitil getiririz” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, , Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen “Vefatının Yüzüncü Yılında Ziya Gökalp Sempozyumu”nda konuştu.

Bahçeli, “Terörsüz Türkiye’ye ulaşacağımıza inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın terörü kaynağında yok etme, terör devletinin kurulmasını engelleme mücadelesinde sonuna kadar yanında olacağımızın bir kez daha kararlı bir şekilde ilanını yapıyorum” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı “Meclis’te konuşma” çağrısına tepki gösterdi. Geçmişte Bahçeli’nin Recep Tayyip Erdoğan’a ip atarak “Ben asamadım, sen as” dediğini hatırlatan Dervişoğlu, kürsüye getirdiği urganı yere fırlattı. Dervişoğlu, “Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as. Erdoğan’ı bir kez daha cumhurbaşkanı adayı yapmak uğruna, ihanete el uzatmak düşüklüğüne asla katlanamayız” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ DE ERDOĞAN’A FIRLATMIŞTI

Devlet Bahçeli, Erzurum’da 30 Haziran 2007’de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenerek, “Meydanlarda bizim için ‘terörist başını asamadılar’ diyorlar. 129 milletvekilimiz vardı, sizin kadar olsaydı asılıp asılmadığını görürdünüz. Sen neden asmadın. Oğluna gemi alacak para buluyorsun, asacak ip mi bulamıyorsun, alın o zaman şu ipi de asın” ifadelerini kullanıp, kalabalığa ip fırlatmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com