Bahçeli’den ‘DEM Parti’ açıklaması: CB’nin çağrısına uymak görevimiz

Devlet Bahçeli, Meclis yeni yasama yılı açılışında DEM Partili milletvekillerinin elini sıkmasına ilişkin olarak, "Cumhurbaşkanının çağrısına adım atmak bana düşen bir görevdir. MHP bir adım atmazsa, diğerlerinden bir şey beklemek doğru olmaz" dedi.

  • ü
  • 05 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin ‘Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 20. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni’nde konuştu.

Meclis yeni yasama yılı açılışında DEM Parti’li milletvekillerinin elini sıkmasına ilişkin olarak Bahçeli, şu sözleri sarfetti:

“1 Ekim günü TBMM açılmıştır. Orada sayın Cumhurbaşkanımız anlamlı, Meclis’in tarihsel vurgusunu dillendirerek, gazilik vasfını ve bakış açısını değerlendirerek değerli bir konuşma yapmıştır. Son bölümde TBMM’de dayanışmanın, huzurunun, akıllı bir çalışmanın davetini de sunmuştur. Bu davetten sonra MHP’nin genel başkanı olarak Cumhur İttifakı ve Türk milletinin cumhurbaşkanının çağrısına adım atmak bana düşen bir görevdir. MHP bir adım atmazsa, diğerlerinden bir şey beklemek doğru olmaz.”

SİNAN ATEŞ DAVASI: ‘MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI İTİBARSIZLAŞTIRILIYOR’

Bahçeli, Sinan Ateş davasıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.”MHP ve Ülkü Ocaklarının sorgulanması, itibarsızlaştırılması için bakış açılarını kınadığımı ifade etmek isterim” diyen Bahçeli, şöyle devam etti:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

“MHP’nin sorgulanmasına katkı sağlayacak davranışlarda bulunmuşlardır. Her davada, her konuda, başta Osman Kavala vs olmak üzere adalet iddiasında bulunanların, ne olduğu henüz açıklanmamış mahkeme sürecinde televizyon ve kadrolarla MHP’yi sorgulamaya başlamış olmaları kabul edilebilir değildir. Bazı kişiler ülkücü kimliği taşımakla beraber bu mahkemeye katılmışlardır. Dün tartıştıkları, birbirleriyle yıllardır çatıştıkları siyasi akımlarla yan yana oturarak MHP’nin sorgulanmasına seyirci kalmaları da üzücü bir davranıştır.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com