Bahçeli’den Davutoğlu’na: Zat-ı-alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var Türkiye’nin

MHP lideri Bahçeli'nin Meclis açılış resepsiyonunda Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na övgüler yağdırdı. Bahçeli, Davutoğlu'na Filistinle ilgili televizyonlarda güzel yorum yaptığını belirterek tebrik etti.

TBMM’nin açılış oturumunda DEM Partililerle selamlaşması dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu tokalaşma için, “Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barışı isterken kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım” dedi.

Partisinin grup konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i sert dille eleştiren Bahçeli akşam verilen resepsiyonda ise, “Birbirimizi kırmıyoruz inşallah. Üzülme! Bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor” dedi.

Bahçeli’nin birçok konuşmasında “Serok Ahmet” diyerek sert sözlerle eleştirdiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davuıtoğlu’na da övgü dolu sözler söylediği ortaya çıktı.

Bahçeli resepsiyonda selamlaştığı Davutoğlu’na Filistin konusu ile ilgili, “Zat-ı-alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var Türkiye’nin”, “Televizyonlarda çok güzel yorumlarınız oldu, memnun oldum…” dediği duyuldu.

Bahçeli’nin merkez sağda birleşme çalışmalarıyla ilgili de “Takip ediyorum, tebrik ediyorum” dediği öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com