Bahçeli ile Hüda-Par lideri el ele tutuştu, ismi okunan 4 kuvvet komutanı ‘protokol’le sahneye çıkmadı

"Hizbullah ve PKK’ya terör örgütü demiyorum" diyen Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun olduğu sahneye isimleri okunmasına rağmen kuvvet komutanları çıkmadı.

  • ü
  • 26 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü töreninde Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından sahneye kuvvet komutanları da davet edildi. Ancak isimleri okunan kuvvet komutanları, tek tek sahneye davet edilmelerine rağmen Hüda-Par Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da olduğu sahneye çıkmadı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Hüda-Par lideri ile el ele tutuştu.

Dün, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki törenlere Erdoğan’ın yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu eşlik etmişti.

HÜDA-PAR’LI FOTOĞRAF TEPKİ ÇEKMİŞTİ

“Hizbullah ve PKK’ye terör örgütü demiyorum” diyen Zekeriya Yapıcıoğlu ile Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu’nun aynı karede olması tepki çekmişti.

Malazgirt Zaferi’nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı bugün Muş’ta gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma yaptı. Erdoğan’ın konuşmasının ardından protokol sahneye davet edildi.

BAHÇELİ EĞİLDİ, EL VERDİ

Sahneye çıkan MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini eğilerek sıktı

Davet edilenler arasında sırasıyla Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakçı da yer aldı.

Komutanlar davete icabet etmedi. Komutanların ardından sahneye davet edilen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın sahneye geldiği görüldü.

BAHÇELİ VE YAPICIOĞLU EL ELE SAHNEDE

Protokolde Hüda-Par Lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile yan yana olduğu görüldü. Protokolde Bahçeli ve Yapıcıoğlu ellerini birlikte kaldırdı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com