Babacan’dan Bahçeli’ye: Bir ayağı siyasetin, bir ayağı çetenin-mafyanın içinde

Aralarında siyasetçi, akademisyen ve gazetecilerin de olduğu 154 kişilik liste hazırlatan MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştiren DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "Bir ayağı siyasetin bir ayağı mafyanın içinde" dedi.

  • ü
  • 24 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, siyasetçi ve gazetecilerden oluşan 154 kişilik liste hazırlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tepki gösterdi.

KRT TV yayınına katılan Babacan, gündemi değerlendirip gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MHP’nin Sinan Ateş suikastı üzerinden hazırlattığı listeyi ve Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını eleştiren Babacan, “Sayın Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin içerisinde bir ayağı çetenin, mafyanın içerisinde. Verdiği pozlara bakın, kimlerle fotoğraf veriyor ona bakın…” dedi.

“Böyle siyaset yapılmaz” ifadelerkini kullanın Ali Babacan, “Tabii bu Bahçeli ile ilgili bir konudur. Milliyetçi hareketin geçmişine bakacak olursak, şu açıdan üzüntü verici; ben rahmetli Türkeş’i küçük yaşlarda da olsa takip ederdim. Milliyetçi hareketin gerçekten cefasını çekmiş bir ekip var. Ama şu anda bir de sefasını süren, milliyetçi hareket üzerinden nemalanan ve hem devlet gücünü kullanan maddi hem de maddi menfaat sağlayan bir grup insan oluştu. Bu da ayrıca üzün vericidir. Tüm bunlar milliyetçi hareket camiasının kendini gözden geçirmesine, özeleştiri yapmasına umarım ki vesile olur” değerlendirmesinde bulundu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com