Ayşe Ateş’ten MHP’li Küçük’e: Bataklıkta çırpınan daha hızlı batar

MHP'li Musa Küçük, Sinan Ateş davasını, CHP'yi ve Ayşe Ateş'i işaret ederek yaşananların "MHP'yi bitirmek için yapılmış bir kurgu" olduğunu öne sürdü. Küçük'ün bu paylaşımına ise Ayşe Ateş'ten sert yanıt geldi. Ateş, "MHP ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtan ben değilim. İçinizde olan ve koruma hususunda kararlılıkla davrandığınız suç örgütü" dedi.

  • ü
  • 14 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Temmuz ayında görülmeye başlanacak olan Sinan Ateş cinayeti davasına ilişkin MHP cephesinden peş peşe açıklamalar geliyor.

Son olarak MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, davaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. “Dünya ve bölgemiz yeniden şekillenirken MHP ve dahası Türkiye üzerine kirli oyunlar iyice azgınlaşmış durumdadır” diyen Küçük, “CHP üst yönetimi menfur Sinan Ateş cinayetini alabildiğince kullanmaya devam etmektedir. Üstelik tezgahın göbeğine Sinan Ateş’in eşini oturtmuş durumda eşini cinayette kaybeden bir anneden öte davranarak eşinin katillerini bulmayı çoktan aşmış MHP ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtma pozisyonuna geçmiştir” ifadelerini kullandı.

‘ATEŞ’İN EŞİ KURGU İLE YÖNLENDİRİLİYOR’

Küçük şöyle devam etti: “Sinan Ateş’in eşi büyük bir kurgu ve güçlü bir kadro ile çok iyi yönlendiriliyor. Attığı adım, söyleyeceği söz özenle seçiliyor. Olay çocuklar üzerinden de propaganda yapılan bir mahiyet ile aslından saptırılarak adeta PKK FETÖ ve ABD’nin sözcülüğüne dönüştürülüyor. CHP ise hem kendi örgütünü hem de kendine bağlı basın ve sosyal medya ordusunu sonuna kadar kullanıyor.”

AYŞE ATEŞ’TEN YANIT: FAZLA ÇIRPINMAYIN

Musa Küçük’ün paylaşımını yanıtsız bırakmayan Ayşe Ateş kendisi hakkında yapılan suçlamalara sert tepki gösterdi.

“Musa Küçük de MHP içerisinde dosyaya hiç bakmayıp sosyal medyada kendi güruhunun iddiaları üzerinden siyaset üreten bir vekil gibi görünüyor. MHP ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtan ben değilim. İçinizde olan ve koruma hususunda kararlılıkla davrandığınız suç örgütü. Dosya size uzun gelebilir, açın iddianameyi okuyun. Hangi Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı tutuklanmış, hangi MHP İstanbul İl Yöneticisi cezaevinde; kim, kaç yılla yargılanıyor. Kiralık katili hangi tahsisli araçla, kim kaçırmış. Sanıklar bunlar. Kaldı ki sizi suçluları koruyan bu tavrınızla milletimiz zaten sanık koltuğuna oturttu.

Bunlar benim iddialarım değil. Bunlar 1 Temmuz günü Sincan’da görülecek olan mahkemenin siyasi dokunuşlar yapılmış sözde iddianamesinin içeriği.

Eğer durum sizin iddia ettiğiniz gibi olsaydı, soluğu çoktan savcılıkta almış, hakkımda suç duyurusunda bulunmuştunuz.

Gerçeği siz de bütün bu millet gibi biliyor, tabanınızı ikna etmek için algı çalışmalarıyla çırpınıp duruyorsunuz. Fakat fazla çırpınmayın çünkü bataklıkta çırpınan daha hızlı batar.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com