Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye ‘avukat’ cevabı: O halde Sincan’da ne işiniz var?

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin duruşmayı sadece avukatlarının takip edeceği yönündeki açıklamasına tepki göstererek, "Müşteki değiller. Sanık olmadıklarını da tekrar tekrar ifade ettiler. Eminim ki kamuoyu da benimle aynı soruyu soruyordur: O hâlde ne işiniz var Sincan’da." dedi.

  • ü
  • 25 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Ayşe Ateş, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 1 Temmuz’da Ankara Adliyesi’nde ilk duruşması yapılacak Sinan Ateş’in cinayet davasına sadece avukatların katılacağı açıklamasına tepki gösterdi.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında Sinan Ateş cinayetini adli vaka olarak niteleyerek, “Başlayacak malum cinayet davasıyla partimizi ve ülkü ocaklarını ilişkilendirmek için tek ayak üzerinde kırk yalan söylerler. Şu husus özellikle ifade etmeye mecburum, kimin kimlerle iş tutuştuğunu, sağda sola neler konuşulduğunu, hangi iftira düzeneklerinin hazırlandığını çok iyi biliyor ve bunların hepsini takip ediyoruz. Davamızı üç beş çapulcunun keyfine göre yargılatamayız.” ifadesini kullardı. Cinayetle bağlantılı oldukları belirtilen genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter de sahip çıktı.

Bahçeli’nin ‘sadece avukatlar’ katılacak yönündeki sözlerine tepki göstererek, “Müşteki değiller. Sanık olmadıklarını da tekrar tekrar ifade ettiler. O hâlde ne işiniz var Sincan’da.” sorusunu yöneltti.

Ayşe Ateş’in paylaşımı şöyle:

“MHP, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in katline ilişkin görülecek olan siyasi cinayet davasına avukatları düzeyinde katılacakmış. Peki, neden? Müşteki değiller. Sanık olmadıklarını da tekrar tekrar ifade ettiler. Eminim ki kamuoyu da benimle aynı soruyu soruyordur: O hâlde ne işiniz var Sincan’da.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com