Ayşe Ateş: Sinan’ın katilleri bir can daha aldı

Ankara'da öldürülen eski ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, kayınpederinin vefatının ardından yayınladığı mesajında, "Sinan’ın katilleri bir can daha aldı. Aylar boyunca, devletin sokağın başında görünmesini, adaleti de yanında getirmesini bekledi. Bekledi, bekledi, bekledi. Ama nafile…" diye yaz.

  • ü
  • 11 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Ayşe Ateş (sol, en başta) ve Musa Ateş (önde, gözyaşını silen) Sinan Ateş anmasında...

Ankara’da suikasta uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in babası Musa Ateş hayatını kaybetti. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş de kayınpederinin vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından sitem dolu bir mesaj yayımladı.

Baba Musa Ateş’in aylar boyunca “adalet” beklediğini söyleyen Ateş, “Zar zor çalışan kalbi evladının katillerinin elini kolunu sallayarak sokaklarda gezdiğini görmeye, adaletin sürekli ertelenmesi karşısında daha fazla dayanamadı. Sinan’ın katilleri bir can daha aldı” ifadelerini kullandı.

Ayşe Ateş’in mesajı şöyle:

‘BİR PARÇAMIZ DAHA EKSİLDİ’

“Sinan’ın katilleri bir can daha aldı.

Sinan’ın sevenlerinin “Musa Baba”sı, kayınpederim Musa Ateş öte âleme, evladının yanına göç etti. Bir canımız, bir parçamız daha eksildi.

Musa Baba, evladını kara toprağa verdiği günden bu yana kapıya bir sandalye atıp oturdu. Aylar boyunca, devletin sokağın başında görünmesini, adaleti de yanında getirmesini bekledi. Bekledi, bekledi, bekledi. Ama nafile… Ne gelen oldu ne de giden.

‘ZAR ZOR ÇALIAŞN KALBİ ADALETİN SÜREKLİ ERTELENMESİNE DAYANAMADI’

İçinde bağıran, Sinan’a kavuşmak isteğini hep dile getirse de adaletin sağlandığını görmeden gitmemek duygusu hep daha ağır basıyordu. Fakat olmadı. Zar zor çalışan kalbi evladının katillerinin elini kolunu sallayarak sokaklarda gezdiğini görmeye, adaletin sürekli ertelenmesi karşısında daha fazla dayanamadı.

Dedim ya: Sinan’ın katilleri bir can daha aldı.

Machiavelli diyor ki namussuz insanların ortasında tam anlamıyla namuslu olmak isteyen bir adam, er geç mahvolmaktan kurtulamaz. İşte Sinan’ın da kaderi bundan ibaretti.

Gelinen noktada, ölümü tam olarak idrak edemeyen evlatlarımız cenaze arabasının peşinde yürüyerek büyümeye mahkûm oldu.

Cenazemiz yarın (12 Mart 2024) öğle namazına müteakip Emir Sultan Camii’nden kaldırılıp Emir Sultan Mezarlığı’na defnedilecektir. Bütün sevenlerini bekliyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com