Ayşe Ateş: Evet, Sinan Ateş gazetecileri dövdürdü

Sinan Ateş'in Ülkü Ocakları Başkanı olduğu dönemde gazetecileri dövdürdüğünü belirten AYŞE Ateş, gazetecilerden özür diledi.

  • ü
  • 14 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Ayşe Ateş, Ankara’da sokak ortasında öldürülen Sinan Ateş’in, Ülkü Ocakları’nda genel başkan olduğu dönemde gazetecileri dövdürdüğünü bir kez daha itiraf etti. Ateş, eşinin dövdürdüğü gazetecilerden özür dileyerek “Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu. Bizim dürüst ve namuslu gazetecilere ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Ankara’da silahlı saldırıda öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, KRT’de Zübeyde Sarı’nın sorularını yanıtladı. Sinan Ateş’in Ülkü Ocakları Başkanı olduğu dönemde gazetecileri dövdürdüğünü belirten Ateş, gazetecilerden özür diledi.

‘TALİMAT GENEL MERKEZDEN GELİYOR, YAPMAZSAM CEEZA KESERLER DEDİ’

Bu olaylar yaşandığında Sinan Ateş’le kavga ettiğini söyleyen Ayşe Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sinan’a ‘Senin iki tane çocuğun var, sen ne yapıyorsun? Bu çok çirkin, sana yakışmıyor’ dedim.

“O da yapmak zorundayım, Genel Merkezden talimat geliyor. Yapmazsam ceza keserler” dedi. Bu olaylardan sonra tartıştık ve günlerce konuşmadık. Bu olaylardan kısa süre sonra Sinan da görevden alındı. Belli de istedikleri şeyleri Sinan yapmadı ve o yüzden mi görevden alındı diye düşünüyorum.

EŞİNİN DÖVDÜRDÜĞÜ GAZETECİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

O gazetecilerin hepsinden özür diliyorum. Onun adına özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. O ahirete gitti. Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu. Bizim dürüst ve namuslu gazetecilere ihtiyacımız var. Benim sesim oldular. Benim söyleyemediklerimi onlar söylediler. Bu olaylar keşke olmasaydı.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com