Ayşe Ateş: Burada ayakçılar yargılandı, göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman

Ayşe Ateş, adalet arayışını sonuna kadar sürdüreceğini belirterek, "Hiçbir yere gitmiyorum. Sonuna kadar adalet yürüyüşünü, her bir suçlu cezasını bulana kadar, demir parmaklıkların arkasına girene kadar devam ettireceğim. Göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman" dedi.

  • ü
  • 02 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş davasından verilen kararlar sonrasında Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten ilk açıklama geldi. Ateş, “Hiçbir yere gitmiyorum; buradayım. Biz intikam değil, adalet istiyoruz” ifadelerini kullanırken, “Burada yapılan yargılamada ayakçılar yargılandı. Göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman” dedi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in 30 Aralık 2022’de Ankara’da uğradığı suikastın davasında mahkeme kararını açıkladı. Karar duruşmasının ardından, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, duruşmada yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Duruşma sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Ayşe Ateş, yaşadıkları adaletsizliği dile getirerek, “Burada yapılan yargılamada ayakçılar yargılandı. Oturdukları kürsülerden, suçluları yargılatmamak için bize parmak sallıyorlar. Bunu bugün yaşadık. Biz adalet istiyoruz. Bizim hatamız adalet istemek mi? Sussaydık onlar çok mutlu olacaktı herhalde” ifadelerini kullandı.

‘HİÇBİR YERE GİTMİYORUM’

Ayşe Ateş, adalet arayışını sonuna kadar sürdüreceğini belirterek, “Hiçbir yere gitmiyorum. Sonuna kadar adalet yürüyüşünü, her bir suçlu cezasını bulana kadar, demir parmaklıkların arkasına girene kadar devam ettireceğim. Göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com