Arkadaşını çekiçle öldürüp eğlenmeye gitti: ‘Son gecemde güzel vakit geçirmek istedim’

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 65 yaşındaki arkadaşı Ü.U'yu çekiçle öldüren 62 yaşındaki S.K., cinayeti yangınla örtbas etmeye çalıştı. Olayın ardından zanlı, polis tarafından eğlence mekanında yakalandı. S.K., suçunu itiraf ederek, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" dedi.

  • ü
  • 24 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara Çankaya’da arkadaşını çekiçle vurup öldükten sonra kaçan şahıs, eğlence mekanında yakalandı. Zanlı, “Kaçamayacağını bildiği’ için son gecesinde ‘güzel vakit geçirmek istediğini’ belirterek cinayeti itiraf etti.

AA’nın haberine göre; dün sabah saatlerinde Yaşamkent Mahallesi’nde bir evde çıkan yangının ardından Ü.U’nun cesedi bulundu. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, yalnız yaşayan Ü.U’nun başına darbe aldığı ve düşme süsü verilerek öldürüldüğünü belirlendi.

Olayla ilgili, çevredeki iş yerleri ve apartmanların güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli S.K’nin (62) olaydan kısa bir süre önce evden çıktığını tespit etti.

POLİSİ ATLATMAK İÇİN AŞTİ’YE GİTTİ

Olay sonrası kimliğinin tespit edilme ihtimalini değerlendiren şüpheli polis ekiplerini yanıltmak amacıyla AŞTİ’ye gelerek bir süre burada seyahat edecek yolcu görüntüsü verdi.

Takip sonucu Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında olduğu belirlenen ve burada yakalanan zanlı, polise verdiği ilk ifadesinde suçunu itiraf ederek, “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim” dedi.

Zanlının, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com