Arama geçmişi gündem olmuştu: AKP’li trolün Atatürk paylaşımı tepki topladı

Son olarak milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u hedef almasının ardından "lavuk" hitabıyla karşılık gören AKP'li sosyal medya trolü Furkan Bölükbaşı, arama geçmişinde cinsel içerikli film olmasıyla yeniden gündemde. Bölükbaşı, kendisine yönelik eleştiri ve tepkilere Atatürk'e hakaret içeren fotoğrafla yanıt verdi.

  • ü
  • 15 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Arama geçmişinde cinsel içerikli film bulunduğu iddiasıyla sosyal medya kullanıcılarının diline dolanan AKP trol Furkan Bölükbaşı’nın Atatürk’ün havuz fotoğrafını paylaşarak “Link” yazması tepki topladı.

Furkan Bölükbaşı bu kez Atatürk’ü hedef aldı. Son olarak Google’daki arama geçmişinde cinsel içerikli film arattığı iddiasıyla gündeme gelen Bölükbaşı’nın verdiği yanıtı görenler gözlerine inanamadı.

Cinsel içerikli film aratıldığının görüldüğü iddiası sosyal medyada çok konuşulurken Bölükbaşı yaptığı açıklamada “Böyle ucuz numaralara başvurulması hala tuhaf. Hayatımda böyle bir şey seyretmedim. Zaten yayın yaptığımız bilgisayarı yeni aldık, bir haftadır kullanıyoruz. Yayınlar dışında açmadık bile. Fakat mesleğim gereği pek çok ortak bilgisayarda Google hesabımla oturum açtım. Bu ortak bilgisayarları benden başkaları da kullanıyordu” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bölükbaşı’na yönelik eleştiriler devam ederken, bazı sosyal medya kullanıcıları ‘link at’ diyerek Bölükbaşı’nı diline doladı.

‘ATATÜRK’ PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Gelen tepkiler sonrası Bölükbaşı Mustafa Kemal Atatürk’ün Florya sahilinde denize girdiği ve etrafında toplanan vatandaşlarla birlikte çekindiği fotoğrafı paylaşarak “Link” diye yazdı. Bölükbaşı’nın söz konusu paylaşımı adeta bardağı taşırırken, tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal medyada “FurkanBölükbaşıTutuklansın” etiketi Trend Topic listesine girdi. Bölükbaşı’na çok sayıda ‘Haddini bil’ yorumu geldi.

Bölükbaşı, daha önce milli voleybolcu Ebrar Karakurt’la yaşadığı ‘Lavuk‘ polemiğiyle dikkat çekmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com