Antalya’da 2, Muğla’da 2 cansız beden daha sahile vurdu

Antalya ve Muğla sahillerinde 4 ceset daha bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • ü
  • 22 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Antalya'nın ardından Kıbrıs sahilinde bulunan ceset sayısı 6'ya yükseldi.

Antalya’nın Serik ilçesinde 500 metre aralıkla sahile vurmuş 2 cansız beden daha bulundu. Bölgede son 6 günde kıyıya vuran cesetlerin sayısı 8’e yükseldi. Kadriye Mahallesi’nde otel çalışanlarının sahilde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede sahilde 500 metre aralıkla cinsiyetleri ve kimlikleri belirsiz, iskelet haline gelmiş 2 ceset bulundu. Cesetler, otopsi ve kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

MUĞLA’DA DA 2 CESET BULUNDU

Öte yandan Antalya ve Hatay’ın ardından Muğla’da da sahile kadın cesedi vurdu. Cenazenin kolları ve bacaklarının bir bölümü olmadığı görüldü. Cesedin bir göçmene ait olabileceği şüphesi üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı.

BALIKÇILAR İHBAR ETTİ

Köyceğiz ilçesinde mavi yolculuğun önemli duraklarından biri olan Ekincik Koyu Gökyar Burnu yakınlarında sahilde bir ceset gören balıkçılar sahil güvenliğe haber verdi. Denizden ulaşım sağlanarak yapılan araştırmada sağlık ekipleri kolları ve bacaklarının bir kısmı olmayan ve çürümeye başlayan kadın cesedini tespit etti.

Ceset olay yerinden alınarak otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com