Anne, hükümeti eleştiren oğlunu uyardı: Sen şu anda kendini yaktın

AKP'li anne, sokak röportajında AKP iktidarını eleştiren ve ilk fırsatta ülkeyi terk edeceğini söyleyen lise son sınıf öğrencisi oğlunu uyararak, “Anneciğim sen şu anda kendini yaktın! Kendini yaktın oğlum!” dedi.

  • ü
  • 25 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

AKP iktidarını eleştiren 18 yaşındaki oğlunu uyaran anne “Anneciğim sen şu anda kendini yaktın! Kendini yaktın oğlum!” şeklinde tepki verdi.

YouTube’da yayın yapan ‘Sen Ne Dersin’ kanalında yayınlanan bir sokak röportajında, AKP’li bir annenin kullandığı ifadeler dikkat çekti. Muhabirin, “Gidişattan memnun musunuz?” sorusuna, herşeyin gayet güzel olduğunu söyleyerek cevap veren ve insanları ‘şükürsüzlük ve lüks yaşamakla suçlayan kadının 18 yaşındaki oğlu ise tam tersini söyledi.

Lise son sınıfta okuduğunu ancak hayattan bir umudunun kalmadığını anlatan çocuğun, “Hem çalışıp hem okuyorum. Ben memnun değilim abi. Malum parti, adını vermek istemiyorum çünkü Silivri soğuk! Yaşım 18 olmuş. Benim gençliğimi bitirdiler. Hayattan hiç bir ümidim kalmadı. 20 seneder aynı adamı görüyorum. İlk fırsatta kaçasım var.” sözleri üzerine annesi şöyle diyor: “Anneciğim sen şu anda kendini yaktın! Kendini yaktın oğlum!”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com