Anne Geçti: O kadar karakollara gittim ‘oğlum madde bağımlısı’ dedim, dinlemediler

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı öldürme suçlamasıyla tutuklanan Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, "Benim çocuğumun 26 suçtan kaydı varsa niye devlet bunu almadı? O kadar karakollara gittim, her şeyi söyledim. Bu çocuk madde bağımlısı, bu çocuk madde satıyor, bu çocuk madde kullanıyor. Bunların hepsini söyledim ben" dedi.

  • ü
  • 24 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Ümraniye’de görevli polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldürme suçlamasıyla tutuklanan Yunus Emre Geçti’nin annesi Pınar Geçti, “Benim çocuğumun 26 suçtan kaydı varsa niye devlet bunu almadı? Niye devlet bunu götürmedi? Niye düne kadar elini kolunu salladı. O kadar ben devlete yalvardım. O kadar karakollara gittim. O kadar her şeyi söyledim. Bu çocuk madde bağımlısı, bu çocuk madde satıyor, bu çocuk madde kullanıyor. Bunların hepsini söyledim ben” diye konuştu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘KEŞKE BEN ÖLSEYDİM’

Öldürülen polisin ailesine de başsağlığı dileyen anne Pınar Geçti, şöyle devam etti:  “Anne baba çocuğunun o halde olmasını ister mi? Bak ben de yaralıyım. Bak, hem topuğumdan hem bacağımdan yaralandım. Bir kız çocuğum var. Onun peşindeyim. Allah rahmet eylesin. Ailesine de Allah sabır versin. Gerçekten polisimiz ölene kadar ben ölseydim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com