Ankara’yı karıştıran iddia: Süleyman Soylu, kabineye dönüyor mu?

Ankara'da iki bakanın görevden alınması yeni iddiaları da beraberinde getirdi. Ankara kulislerine yansıyanlara göre eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığı'na geri dönmesi için MHP bastırıyor.

  • ü
  • 02 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında pazarlık konusu olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Kulislere yansıyan bilgilere göre Bahçeli ile Erdoğan arasındaki pazarlıklar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya üzerinden sürüyor.

SOYLU GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Yeniçağ gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Ergin, çok konuşulacak bir kulisi gündeme getirdi. Ergin, Soylu’nun yeniden göreve getirilebileceğini savundu.

Sözcü TV’de katıldığı programda konuşan Ergin “MHP, çok ciddi bir biçimde bastırıyor. Süleyman Soylu’ya yeniden bir görev verilebilir” açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Kayseri’de başlayıp Türkiye’nin birçok şehrine yayılan Suriyelilere yönelik linç girişimi ve saldırıların ardından sosyal medyada Süleyman Soylu’ya yakın isimler İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın “yetersiz” kaldığını savunarak Süleyman Soylu’nun dönmesi çağrısında bulunmuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin istifaları ardından kulislerde dönen bilgilere göre eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yeniden göreve getirileceği iddia edildi.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com