Amca ve itirafçı, Narin kamerada görüldükten 3 dakika sonra buluşmuş

Narin Güran soruşturmasında telefonların sırrı çözüldü. Amca Salim Güran'la Nevzat Bahtiyar'ın telefonlarının 15.21'de bir araya geldiği belirlendi.

  • ü
  • 14 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

Cinayette 12 kişi tutuklu bulunurken, soruşturmanın hangi aşamada olduğunu CNN TÜRK muhabiri Ümit Uzun anlattı.

Soruşturma kapsamında yeni deliller ve detayların çıktığını belirten Umut Uzun, “Cinayetin nasıl işlendiği kim tarafından işlendiğini ortaya çıkarmış değil” dedi.

Ortaya çıkan detaylardan birinin telefon sinyalleri olduğunu aktaran Uzun, “Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın cinayet günü yan yana oldukları tespit edildi. Bu da demek oluyor ki ikili birlikte yan yana hareket etti. Amca Salim Güran’la Nevzat Bahtiyar’ın telefonlarının 15.21’de bir araya geldiği belirlendi. Narin en son 15.18’de görülmüştü. Bu dakikalar bize ipucu veriyor. Bölgedeki tüm kamera görüntüleri inceleniyor” ifadelerini kullandı.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar, cinayeti Salim Güran’ın işlediğini, kendisinin de cesedi çuvala koyarak dereye attığını anlatmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com