Amatör müzisyen elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulundu

Hayatını kaybeden müzisyenden 17 Ağustos'tan bu yana haber alınamadığı öğrenilirken, polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.

  • ü
  • 20 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Günlerdir haber alınamayan amatör müzisyen Çınar Ersanlı, Kadıköy’deki evinde elleri ve ayakları bağlı bir halde öldürülmüş olarak bulundu.

İstanbul Kadıköy’de, kan donduran bir cinayet yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Göztepe Mahallesi’nde bir anda ortalıktan kaybolan amatör müzisyenin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

YAKINLARI ÇİLİNGİRLE KAPIYI AÇTILAR

İddiaya göre, makine mühendisi olan ve aynı zamanda amatör olarak müzikle ilgilenen Çınar Ersanlı’nın (40) yakınları günlerdir kendisinden haber alamıyordu. Ersan’ın evine giden yakınları, çilingir yardımıyla evin kapısını açtırdı.

CANSIZ BEDENİ EVİNDE BULUNDU

Kapının açılması ile birlikte yakınları, Ersanlı’nın cansız bedeni ile karşılaştı. Çınar Ersanlı, evinin salonunda elleri, ayakları ve ağzı havlu bir bezle bağlanmış halde bulundu. Ersanlı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hayatını kaybeden müzisyenden 17 Ağustos’tan bu yana haber alınamadığı öğrenilirken, polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com