Altınlarıyla şov yapan fenomen Nevra Bilem’e takipçisinden suç duyurusu

Evli ve iki çocuk annesi olan ve dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem, sosyal medyada çektiği altınlı videolarla dikkat çekiyor.

  • ü
  • 03 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Gösterişli hayatı ve üzerinde sergilediği altınlara bilinen Dilan Polat’ın fenomen arkadaşı Nevra Bilem hakkında dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. Bilem’in, sahte mobilya markasının reklamını yaptığı öne sürüldü.

1996 yılında Bursa’da doğan; makyaj, giyim, yemek ve güzellikle ilgili paylaşımlarıyla tanınan, kişisel Instagram hesabından her gün yeni reklam kampanyaları paylaşan Nevra Bilem, birçok fenomenin yer aldığı ‘şampiyonlar ligi masasında bulunduğu için mercek altına alınmıştı. Bilem, bu kez olarak dolandırıcılık şuçlamasıyla gündeme geldi.

REKLAMINI YAPTIĞI OLMAYAN MAĞAZADA TAKİPÇİSİ DOLANDIRILDI

Ekol TV’nin bildirdiğine göre;  sosyal medya hesapları üzerinden bir mobilya markasının reklamını yapan Nevra Bilem, ucuza mobilya alma paylaşımlarıyla sahte mobilya mağazasının reklamını yaptı.

İddiaya göre, Bilem’in takipçilerinden biri, mobilya mağazasından alışveriş yaptı. Ödemesini de peşin yapan takipçi dolandırıldı. Mağdur takipçi, mobilya firması ve Nevra Bilem hakkında suç duyurusunda bulundu.

DAHA ÖNCE DE ŞİKAYET EDİLMİŞTİ

Instagram’da ‘nevrabilemm’ adıyla bilinen fenomen Nevra Bilem hakkında daha öncede suç duyurusunda bulunulmuştu. Instagram hesabında 1,5 milyon takipçisi bulunan fenomenin geçtiğimiz yıl da reklam dolandırıcılığı yaptığı öne sürülmüştü. Bilem’in ‘bedava tatil’ diye reklamını yaptığı yerle irtibata geçen kişiler kendilerine devremülk satılmak istediğini belirtmişti. Onlarca kişi soluğu karakolda alarak Bilem’i şikayet etmişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Evli ve iki çocuk annesi olan Nevra Bilem, sosyal medyada çektiği altınlı videolarla dikkat çekiyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com