Alman polisi gurbetçi Mehmet’in peşinde: Eşini ve berberdeki 3 kişiyi vurdu

Alman polisi, Almanya'nın Hagen şehrinde eşini ve ardından gittiği berberde 3 kişiyi vuran Mehmet Ö.'yü arıyor.

  • ü
  • 02 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Almanya’nın Hagen kenti, bir Türk’ün etrafa dehşet saçtığı olayla çalkalanıyor. Eşinin kafasını silahla vuran ve ardından etrafa ateş açan adam etrafta büyük panik yarattı. Alman polisi her yerde Mehmet isimli saldırganı arıyor.

Almanya’nın Hagen kentinde skandal bir olay yaşandı. Dün akşam saatlerinde Hochstrasse isimli sokaktaki bir evde yaşayan 34 yaşındaki Türk vatandaşı Mehmet Ö., etrafa saldırdı. Polis kaynakları ve görgü tanıkları, Mehmet Ö.’nün evde eşine silahla saldırarak kafasından vurduğunu ifade etti.

Mehmet Ö.’nün olaydan hemen sonra aynı binanın 7’nci katına çıktığı ve kapalı bir kapıya 6 el ateş açtığı bildirildi. Binanın 7’nci katındaki olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

BERBERE GİTTİ 3 KİŞİYİ DAHA VURDU

Ülkenin çok okunan gazetelerinden Bild’e konuşan bir yetkili, saldırganın olaydan sonra Mercedes marka aracına binerek 2 kilometre uzaktaki bir berbere gittiğini ifade etti. Mehmet Ö., burada da 3 kişiyi vurdu ve dördüncü bir kişiye travma yaşattı. Saldırıya uğrayanlardan birinin durumunun ağır olduğu açıklandı.

‘ÇOK SAKİN BİR ADAMDI, ŞOKA GİRDİM’

Alman polisi, saldırının ailevi meseleler nedeniyle gerçekleşmiş olabileceğinden şüpheleniyor. Bild’e konuşan Mehmet Ö.’nün kuzeni, “Olayı duyunca şoka girdim. Bunu neden yaptığını anlamadım. Bildiğim kadarıyla hiçbir sorunları yoktu ve aslında çok sakin bir adamdı. Onların dört çocuğu vardı” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Olaydan sonra kayıplara karışan Mehmet Ö.’nün ormanlık bir alanda izini kaybettirmeye çalıştığı tahmin ediliyor. Alman polisinin özel bir biriminin bölgeyi aradığı bildirildi. Mehmet Ö.’nün aracının bir süpermarketin otoparkında bulunduğu ve iki polisin adamı burada gördüğü fakat izini kaybettirdiği belirtildi.

Alman polisi drone, helikopter ve özel eğitimli polisler tarafından arama çalışmalarının sürdüğünü duyurdu. Yetkililer, bölgede yaşayan vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com