Alaattin Çakıcı’nın yakın adamını öldüren 17 kişi tutuklandı

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın adamı olarak bilinen Kemal Çağlar Temel cinayetine karışan 17 kişi tutuklandı.

  • ü
  • 15 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Üsküdar’da kozmetik ürünleri satan işyeri sahibi Kemal Çağlar Temel, 11 Eylül Çarşamba günü saat 11.00 sıralarında Burhaniye Mahallesi Burhaniye Abdullahağa Caddesi’nde işyerinin önünde silahlı saldırıya uğradı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

İddiaya göre, motosikletiyle iş yerine gelen Temel, cadde üzerinde kendisini bekleyen cerrahi maske takan bir saldırgan tarafından tabancayla 4-5 el ateş edilerek vuruldu. Saldırgan, ateş ettikten sonra kaçtı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, cinayetin azmettiricisinin Boran Deniz olduğu, saldırıyı ise Şahin Şimşek’in gerçekleştirdiği, gözcülük yapan kişilerin ise M.T.D. ve G.B. olduğu belirlendi.

GÖZALTINA ALINAN 17 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Cinayete yardım ve yataklık ettiği tespit edilen toplam 17 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan operasyonlarda cinayette kullanılan silahla birlikte 10 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, polis yeleği ve çelik yelek ele geçirildi.

Şüpheliler, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com