Alaattin Çakıcı’dan öldürülen arkadaşı hakkında açıklama

İstanbul'da öldürülen Kemal Çağlar Temel'la ilgili arkadaşı organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı açıklama yaptı.

  • ü
  • 10 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul Üsküdar’da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, iş yerinin önünde maskeli bir kişinin silahlı saldırısıyla hayatını kaybetti. Temel’in organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın olduğu ortaya çıkmıştı. Çakıcı’dan konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

MASKELİ SALDIRGAN ÇAKICI’NIN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

İstanbul Üsküdar Burhaniye Mahallesi’nde bulunan bir kozmetik ürünleri satan firmanın kurucusu Kemal Çağlar Temel motosikletiyle iş yerine geldiği sırada cadde üzerinde kendisini bekleyen ve cerrahi maske takan bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırgan tabancayla 4- 5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Başından vurulan Kemal Çağlar Temel, kanlar içinde yere yığıldı. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ederken cinayete kurban giden Kemal Çağlar Temel’in suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın olduğu ortaya çıktı.

ÇAKICI’DAN İLK AÇIKLAMA

“Bugün iş yerinin önünde öldürülen Kemal Çağlar TEMEL’in vefatına çok üzüldüm. Kendisini üç yıldan beri tanırım. Ziyaretime her zaman gelirdi.

Benimle bir akrabalık bağı ve her hangi bir iş ilişkisi yoktu. Allah rahmet eylesin.

Kamuoyuna saygılarımla.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com