Alaattin Çakıcı, ÖSO komutanlarıyla buluştu

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, ÖSO’nun komutanlarıyla bir araya geldi. Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ÖSO Hamza Özel Kuvvetleri Komutanı Seyf Bolat ve Süleyman Şah Genel Komutanı Muhammet Cesim ziyaretime geldiler" dedi.

  • ü
  • 17 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, ÖSO komutanlarıyla fotoğrafını paylaştığı sosyal medya hesabından  “ÖSO Hamza Özel Kuvvetleri Komutanı Seyf Bolat ve Süleyman Şah Genel Komutanı Muhammet Cesim ziyaretime geldiler. Tüm Dünyada ki Türkmenlerin haklı davalarında yanında durmak Türkiye ve Dünya Türklerinin asli görevidir. Rabbimin rahmeti inananların üzerine olsun” dedi.

ESAD: TÜRKİYE, SURİYE’DEKİ GRUPLARA DESTEĞİNİ KESMELİ

Erdoğan NATO zirvesinde yaptığı konuşmada Esad ile aralarında “Yaşanan kırgınlıkların sona ermesini temenni ediyorum” demişti.

Esad ise görüşme tekliflerine olumlu yanıt verirken, Türkiye’nin sınırları içinde yer alan gruplara desteğini kesmesini ve askerlerini Suriye’den çekmesini istemişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

BAHÇELİ DE ÖSO KOMUTANLARIYLA POZ VERMİŞTİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli de geçtiğimiz gün ÖSO’nun Türkmen Komutanı Ertuğrul Fehim İsa’yı Genel Merkez binasında ağırlamıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com