Akşener’in öfkesi dinmiyor: Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin hırsız olduğunu anladık

İYİ Parti'nin kazandığı tek il belediyesi olan Nevşehir'de konuşan Meral Akşener, isim vermeden Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için, "Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin birer hırsız olduğunu anladık" ifadesini kullandı.

  • ü
  • 05 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye’de İYİ Parti’nin kazandığı tek il belediyesi olan Nevşehir’i ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı konuşmada, “Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna inanıp seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımız çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir Belediyesi’ne ziyaretinin ardından kentte partisinin iftar programına katıldı.

Akşener, burada yaptığı konuşmada, isim vermeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak, “Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna inanıp seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımız çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil” dedi.

Seçim sonuçlarına değinen Akşener, “Mesela ben çok üzgünüm. Aldığımız oy oranı, kazandığımız yerlerin azlığı ve çokluğu üzerinden değil. O sizin, milletimizin bize verdiği bir mesaj. O mesajı alır, düşünür, değerlendiririz. Ama bugün burada tahmin edemeyeceğiniz bir mutluluk yaşıyorum. Bir hakkın iadesi var” ifadelerini kullandı.

Akşener seçimden çok kısa süre önce yaptığı bir konuşmada da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alarak “CHP’nin ev kölesi” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com