Akşener’e ‘mertçe cinayet’ tepkisi: Cinayetleri övdü, toplarlamaya çalışıyor şimdi…

Haber spikeri Fatih Portakal, Akşener'i eleştirdi: "Resmen cinayetleri övdü. Toplarlamaya çalışıyor şimdi... Hangi cinayet mertçe olabilir ya?"

  • ü
  • 20 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Haber spikeri Fatih Portakal, Meral Akşener’in ‘mertçe cinayet’ açıklamasına tepki gösterdi. Portakal, “Resmen cinayetleri övdü. Toplarlamaya çalışıyor şimdi… Hangi cinayet mertçe olabilir ya? İnsan öldürmenin mertliği nerededir? Bu nasıl söyleyebilirsiniz” dedi.

AKŞENER ‘CİNAYETLER MERTÇE’ DEMİŞTİ

Sözcü TV spikeri Portakal’ın tepki gösterdiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Sivas’ta yaptığı açıklamada “Sinan Ateş’i torbacılar katletti. Biz geçmişimizde siyasi cinayetlere tanık olduk ama mertçeydi, onun için de hiçbirimiz korkmadık” dedi.

‘SONUÇ İTİBARİYLE KORKMAZDIK’

Akşener bugün kendisine yöneltilen eleştirilere “Geçmiş dediğiniz zaman hangi yıllar akla gelir, bizim öğrencilik yıllarımız, 1970’li yıllar. O zaman bu tür işler oldu, cinayet kötü bir şey, onu övmek mümkün değil. Cinayet acı bir şey, onun yanında durmak mümkün değil ama dedim ki ‘O günlerde yapılırdı’, acı bir şey fakat, ‘mertlik vardı’ ve sonuç itibariyle korkmazdık” yanıtını verdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com