Akşener, Saray’a çıktı, sosyal medya yıkıldı: ‘Seçimi kaybeden değil kaybettirenin fotoğrafı’

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Saray'da kabul edilmesi sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Akşener'in Cumhurbaşkanı seçimi sürecindeki 'kaybettiren' rolüne dikkat çekti.

  • ü
  • 05 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Saray’a çıkması sosyal medyada gündem oldu. Akşener’in Saray’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesiyle ilgili fotoğrafların paylaşılmasının ardından adeta sosyal medya yıkıldı.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, Akşener’in Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde oynadığı role dikkat çekildi. Akşener’in Altı Masa toplantısını terk ederek seçimin Erdoğan’ın kazanmasını sağladığını ifade eden çok sayıda paylaşım yapıldı. Bazı sosyal medya kullanacıları Akşener’in seçim sürecinden oynadığın rolün ödülünü alacağı iddiasında bulundu.

Görüşmeyle ilgili bazı paylaşımlar şöyle:

Yazar Levent Gültekin: “Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık organizasyonunu yapan yapıyla ittifak halindeydi. Adaylığı organize eden aktörlerden biriydi. Ama aynı zamanda kazanmamasını da sağlayacaktı. Çünkü yıpratma görevi de vardı.”

Gazeteci Enver Aysever: “Akşener her zaman Cumhur İttifakı üyesiydi. Bugün tescillendi. Söylemiştim demenin bir faydası yok!”

Ünlü hukukçu Prof. Dr. Metin Günday: “Devlete karşı son görevini de başarıyla yerine getirmiş olmanın mutluluk ve huzuruyla!”

Avukat Gizay Dulkadir: “Bakın muhalifler bakın! Uğradığımız ihanetin, yıkılan hedeflerimizin fotoğrafını çekmişler!”

Kamuoyu Araştırmacısı Hüseyin Çalışkaner: “Meral Akşener’in neden masayı devirdiğini şimdi herkes daha net anlamıştır. Onun derdi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na kaybettirmekti. Meral Akşener, kripto Sinan Oğan’dır. Hedefine ulaştı ve şimdi saraya transfer oluyor.”

Gazeteci Adem Yavuz Arslan: “Akşener neden bu kadar mutlu acaba?”

Gazeteci Gökhan Özbek: “Her yalpalayanın, Muhalefete muhalefet edenin yolu mutlaka SARAY’a çıkar… Akşener de tıpkı Çiller ablası gibi olması gerektiği yerde…”

Evren Alankuş: “Malumun ilanı. Seçimi kaybeden değil Kaybettirenin fotoğrafı. Bu ülkenin gençleri karartılan gelecekleri ile seni asla unutmayacak! Meral Akşener…!”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com