Akşener, İmamoğlu’nu hedef aldı: Gözü başka mevkide olanlar bu şehri yönetemez

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin İstanbul aday tanıtım toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkide olanlar bu şehri yönetemez"dedi.

  • ü
  • 18 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin İstanbul aday tanıtım toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak, “Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkide olanlar bu şehri yönetemez”dedi.

İYİ Parti Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarının yer aldığı aday tanıtım ve proje lansman programı yapıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, Türkiye’nin sıkıştığı iki kutuplu düzeni bozacaklarını belirterek, “31 Mart yerel seçimi sadece belediye başkanı seçeceğimiz bir seçim değildir. Büyük Türk milleti için yeni bir dönemin, yani hür ve müstakil İYİ Parti’nin 2028’deki iktidar yürüyüşü olacaktır.” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener ise konuşmasında, “Türk siyaseti maalesef, siyaset simsarlarının her şartta kazandığı milletimizin ise istismar edilip çırak çıkartıldığı bir kayıkçı düzenine sıkıştırılmış durumda. Geldiğimiz noktada maalesef milletimizin geleceği konuşulmuyor. Makam sahiplerinin kaybetme korkuları konuşuluyor. Kendilerinin varlığı ve yokluğu üzerinden Türk milletine gömlek biçmeye çalışanların ucuz yalanları konuşuluyor. Tarihimiz ve maneviyatımız her geçen gün daha da örselenirken, dedikodular havada uçuşurken milletin helal oylarını matematik hesabına indirgeyenler akıllarınca millet iradesine istikamet çiziyor.” dedi.

Konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yüklenen Akşener, şunları söyledi: “İktidar demek şahsi ikbal demek değildir. Kazanmak demek de kirli pazarlıklarım ‘al gülüm, ver gülüm’lerin peşinde koşmak değildir. Bizim için siyaset, milletin gösterdiği istikamete yürümek ve durmadan, dinlenmeden çalışmaktır. Gerektiği yerde de milletin sesini duyurmak için gür sesle bağırmaktır. İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir. İstanbul’umuzda da sorunlar derinleşti. İnsanlarımız ötekileştirildi. Elbette bir şeyleri değiştirmeye çalışan oldu. Görüyoruz ki hala çözülemeyen bir çok sorun var. Hala yetersiz kalan bir çok hizmet var. İstanbul’a hep kariyer basamağı olarak bakıldı. Artık iki ayağa yere sağlam basanların İstanbul’u yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık, aklı sadece İstanbul’da olanların yönetmesi gerekiyor. İlgisi ve odağı İstanbul’un sorunlarında olanların yönetmesi olanların gerekiyor. Mesela eli genel merkezlerinde gözü başka mevkide olanlar bu şehri yönetemez. Sırtında ihmallerin hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da koltuk kavgalarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez.”

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com