AKP’nin üst düzey ismi, İmamoğlu’nu arayıp seçim başarısı için kutlamış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini yeniden kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik edenler arasında dikkat çekici bir AKP'li süt düzey ismin de yer aldığı ortaya çıktı.

  • ü
  • 06 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'taki yerel seçimden sonra geldiği AKP Genel Merkezi'nde böyle karşılanmıştı...

31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na başarısından dolayı ‘yapılmayan’ kutlamalar kadar ‘yapılan kutlama’ da dikkat çekti. Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nu aramadığı öğrenilirken, eski başbakan ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın ise arayarak tebrik ettiği ortaya çıktı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, bugünkü yazısında, “CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim akşamı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı arayarak, tebrik etti. Kılıçdaroğlu, ertesi gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i telefonda kutladı. Ancak Kılıçdaroğlu, seçimin üzerinden altı gün geçmiş olmasına rağmen Ekrem İmamoğlu’nu aramadı” bilgisini paylaştı.

BİNALİ YILDIRIM KUTLADI

Saymaz yazısında Binali Yıldırım’ın da İmamoğlu’nu arayanlar arasında bulunduğunu kaydederek, “Bu arada, İmamoğlu’nu kutlayanlar arasında eski Başbakan Binali Yıldırım da yer alıyor. Yıldırım, 2019’daki İstanbul seçiminde İmamoğlu’nun rakibiydi” diye yazdı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com