AKP’nin Maldivler tatilcisi eski vekili mafya lideri Ayhan Bora Kaplan’la kolkola yürümüş

Yerel seçimi kaybettikten sonra gittiği Maldivler'den paylaştığı fotoğraf ile gündem olan AKP Çankırı adayı ve eski milletvekili Hüseyin Filiz'in, tutuklanan mafya lideri Ayhan Bora Kaplan'la birlikte kol kola yürüdüğü fotoğrafları ortaya çıktı.

  • ü
  • 18 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Ayhan Bora Kaplan (Yeşil ceketli), AKP eski Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç (Ortada, beyaz gömlekli) ve Hüseyin Filiz (Yeşil kıravatlı)

Dünyanın en lüks tatil yörelerinden biri olan Maldivler’den paylaştığı fotoğrafla gündem olan AKP’nin eski milletvekili ve Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz’in, Ankara’da tutuklanan mafya lideri Ayhan Bora Kaplan’la kolkola yürüdüğü fotoğrafları ortaya çıktı.

Sosyal medyada LobiRapor isimli hesabın paylaştığı fotoğraflar ve bilgilere göre; AKP’de 3 dönem milletvekilliği yapan Filiz’in Çankırı AKP Gençlik teşkilatı tarafından yapılan bir etkinliği katılan Kaplanlar Suç Örgütü yönetici Ayhan Bora Kaplan’la yürüdüğü, birlikte “Rabia” pozu verdikleri de belirlendi.

15 TEMMUZ’DA TRT ÖNÜNE GİDEN “DAYI” DA FOTOĞRAFTA

Hüseyin Filiz ve Ayhan Bora Kaplan’ın olduğu fotoğraflarda dikkat çeken isimlerden biri de Osmanlı Ocaklarının Gençlik Kolları Başkanlığını yapan ve Ankara’da mafya ilişkileriyle tanınan “Dayı” lakaplı Levent Çiçek. Daha önce uyuşturucu tacirliği, gasp ve hırsızlık gibi kirli bir geçmişi olan Çiçek, “Organize suç örgütünün elebaşı olmak” suçundan 2012 yılında bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi.

Çiçek’in, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek ile yakın ilişkileri olduğu da daha önce gündeme gelmişti. Çiçek, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sadık Soylu tarafından 15 Temmuz gecesi TRT binası önüne çağrılan isimlerden biri. Çiçek, elinde silahla poz vermişti.

NE OLMUŞTU?

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AKP Çankırı adayı olan Hüseyin Filiz’in geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu X’ten yaptığı paylaşımda Hüseyin Filiz, “Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa” şeklinde yaptığı paylaşımla gündem olmuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com