AKP’li vekilden gazeteciye hakaret

AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, gazeteci Ferit Demir'e sosyal medyadan hakaret etti. Demir, yargı yoluna gideceğini söyledi.

  • ü
  • 24 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve gazeteci Ferit Demir sosyal medyada tartıştı. AKP’li Nazırlı bu yıl 250 çocuğu sünnet ettireceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Nazırlı, “Bu yaz 250 yavrumuzu sünnet ettireceğim. Sünnetler benden hediyeler iş adamlarımızdan toplu sünnet düğünü ile yavrularımızı sevindirelim. Vekil abileriniz de kirve olur mu?” dedi.

Gazeteci Demir, Nazırlı’nın tweetini alıntılayarak “Sünnetleri ben yaptıracağım diyorsunuz, bir sonraki satırda hediyeleri de iş insanlarından diyorsunuz. Bence açık olun ve deyin ki ihale verdirdiğimiz iş insanları bütün sünnet masraflarını karşılayacak biz de kirve olacağız. Sünneti yaptıracak o iş insanları kim merak ediyoruz?” diye sordu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘İŞTE VEKİL İŞTE ÜSLUP’

Nazırlı’nın Demir’e yanıtı sert oldu. Nazırlı “Terbiyesizlik yapma! Ne ihalesi aşağılık herif” diyerek gazeteciye hakaret etti.

Demir, uğradığı hakaret üzerine Nazırlı’yı dava edeceğini söyleyerek “Bunun hesabını yargıda vereceksin söylediğin o sözler sana yakışır. Hediyeleri iş insanlarından diye yazan sensin.. işte halkın vekili işte üslup…” dedi.

Nazırlı, ise Demir’e hakaret etmeye devam etti. Demir, Nazırlı’nın AKP Elazığ Milletvekili olduğunu hatırlattı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com