AKP’li vekil Aydoğdu: Tökezleme içindeyiz, bu gerçeği kabul edeceğiz

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bu gerçeği kabul edeceğiz. Bizim şiarımız halden anlamaktır. Vatandaşımız enflasyon konusunda dertli" ifadelerini kullandı.

  • ü
  • 19 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray’da partisinin ‘Türkiye Buluşmaları’ programında “Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bu gerçeği kabul edeceğiz. Bizim şiarımız halden anlamaktır. Vatandaşımız bu enflasyon, fiyat farkları konusunda dertli. Biz bu konuyu da anlıyoruz” dedi. Aydoğdu, şunları söyledi:

‘VATANDAŞ DERTLİ’

“2002 yılını hatırlayalım; AK Parti’nin nasıl iktidar olduğunun en önemli gerçeği, milletin halinden anlamaktan geçiyor. Milletin gözyaşını gözünden gizlice sildik, milletin derdini dinledik. Milletimizin derdi ile dertlenip, onlarla hemhal olduk. Milletimizin kalbiyle muhatap olduk, milletin kalbinden aldığımız emir ile 23 yıldır bize bu ülkeyi idare etme ruhsatı veriliyor. Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bu gerçeği kabul edeceğiz. Bizim şiarımız halden anlamaktır. Vatandaşımız bu enflasyon, fiyat farkları konusunda dertli. Biz bu konuyu da anlıyoruz.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

‘DERS ALARAK, MİLLETİN GÖZYAŞLARINI SİLEREK…’

Milletin halinden yine AKP’nin anlayabileceğini ileri süren Aydoğdu, “Yine çare de inşallah bizde diyerek, erken seçim çağrısında bulunanlara hodri meydan diyoruz. Milletin kalbine seslenen varsa çıksın meydana diyoruz. Bu tökezlemenin yeni bir çıkış için yeniden bize kuvvet verdiğine, yeniden ders alarak milletin gözyaşlarını gizli silerek, büyük Türkiye yolunda uzun bir yolculuğa devam edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com