AKP’li Şebnem Bursalı’dan ‘ıstakoz’ demeden ıstakoz savunması: Teleferik kazasına bağladı…

AKP’li Şebnem Bursalı, 'Monaco Yat Kulübü'ndeki ıstakozlu paylaşımı sonrası gelen tepkilerle ilgili açıklama yaptı. Istakozun fiyatının 'iddia edildiği gibi' olmadığını savunan Bursalı, kendisini eleştirenleri İstanbul Beşiktaş’taki patlama ve Antalya’daki teleferik faciasının unutturmaya çalışmakla suçladı.

  • ü
  • 14 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Şebnem Bursalı ıstakoz paylaşımı ile AKP'lilerin de tepkisini çekmişti

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Instagram hesabından, Monaco Yat Kulübü’nde yediği ve büyük yankı uyandıran ıstakozun fotoğrafıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi. Bursalı’nın paylaşımına partisi de dahil olmak üzere büyük tepkiler gelmişti.

Şebnem Bursalı, oluşan büyük tepki sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Paylaşımı ile ‘hata’ yaptığını söyleyen Bursalı, ıstakoz için “yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek” demeyi tercih etti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bursalı, yemek paylaşımının gündem olmasının Antalya’daki teleferik faciasına bağlayarak, gündem değiştirilmek istendiğini öne sürdü.

Şebnem Bursalı’nın X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

‘NE AMAÇLA BU OLAYI ÇAPITTIĞINI BİLİYORUZ’

‘Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim. Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum sn Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur.

Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!

İstanbul’un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya’da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz!

Kamuoyuna saygıyla sunarım.’

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com