AKP’li Mücahit Birinci: Kavala-Gezi işini kim kovalıyorsa, bunların ipi batıdadır

AKP'li Mücahit Binici, Osman Kaval ile ilgili açıklama Tuğrul Türkeş ve Hürriyet Yazarı Abduldakir Selvi'yi eleştirerek, "Bu Kavala-Gezi işini kim kovalıyorsa, bunların ipi batıdadır" dedi.

  • ü
  • 07 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

AKP’li Mücahit Birinci, Osman Kavala’nın tahliye edilmesi konusunu gündeme getiren AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ve Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi’yi hedef aldı. Binici, “Bu Kavala-Gezi işini kim kovalıyorsa, bunların ipi batıdadır. Parti fark etmeksizin her yere yerleşirler, her yerde iş tutarlar”dedi.

Binici, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ‘Osman Kavala’nın hapiste tutulmasının AKP’ye ne faydası var?’ diyen Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi ve “”Osman Kavala’nın yeniden yargılanmasına kim neden karşı çıkıyor?” diye soran Tuğrul Türkeş’i hedef aldı.

Binici, sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

“Bakın açık ve net söylüyorum: Bu Kavala-Gezi işini kim kovalıyorsa, bunların ipi batıdadır. Parti fark etmeksizin her yere yerleşirler, her yerde iş tutarlar. Bunlar, bugün burada gözükür, yarın başka partiye, başka mecralara giderler. Gittikleri yerin önemi yok, önemli olan kimin ağzıyla konuştuklarıdır. Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar. Hepsi tek tek deşifre olacak merak etmeyin. En büyüğünden en küçüğüne, sonuç fark etmez. “KAFALARI” ne kadar büyükse, ABD/AB, bunlara o kadar büyük tasma takar ve kapı kapı gezdirir. FETÖ filan bunların bir seviye altındadır. Bu etki ajanları, FETÖ’nün üstünde münafıklık potansiyeline sahip işe yaramaz tiplerdir. Dikkate almadan ciyaklatmaya devam.”

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com