AKP’li Metiner’in ‘15 Temmuz’ üzüntüsü: Partimin adayı bile yoktu

AKP'li Metiner, 15 Temmuz etkinliklerinin Bodrum'da ilgi görmemesinden duyduğu üzüntüyü yazdı: Dün akşam Bodrum’daki 15 Temmuz etkinliğine katıldım. O alanı dolduramamış olmak ne büyük bir eksiklikti. Orası hıncahınç dolmalıydı. Ne yazık ki partimin belediye başkan adayı bile yoktu. Üzüldüm.

  • ü
  • 16 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

AKP’li Mehmet Metiner, 15 Temmuz etkinliklerinin Bodrum’da ilgi görmemesinden duyduğu üzüntüyü  sosyal medya hesabından “Dün akşam Bodrum’daki 15 Temmuz etkinliğine katıldım. O alanı dolduramamış olmak ne büyük bir eksiklikti. Üzüldüm. Orası hıncahınç dolmalıydı. Ne yazık ki partimin belediye başkan adayı bile yoktu. Üzüldüm. İlçe başkanımız, gençlik ve kadın kolları başkanlarımız ellerinden geleni yaptılar ama ne yazık ki katılım istenen düzeyde değildi. Heyecan yoktu. Üzüldüm” diyerek dile getirdi.

’15 Temmuz ruhunun giderek formel bir devlet törenine dönüşmeye başladığını’ söyleyen AKP’li Metiner, şöyle devam etti:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘KATILIMIN DÜŞÜYOR OLMASI İYİ ANALİZ EDİLMELİ’

“15 Temmuz ruhu sadece Reis’in konuşmasında mündemiçti. Bodrum Kaymakamımız Mustafa Çit elinden gelenin fazlasını yaptı. Programa CHP’li belediye başkanı Tamer Mandalinci’nin katılması anlamlıydı. Belediye başkanının tören için kendisinden Kaymakamlıkça istenen her şeyi yapmış olması da takdire şayandı. Hem Kaymakamımızı hem belediye başkanımızı yürekten kutluyorum. Bir teşekkür de ilçe milli eğitim müdürümüze ve okul müdürlerimize. Programı başarıyla sonuçlandırdıkları için. Düşündüm: Katılımın ve heyecanın her geçen sene düşüyor olması bence iyi analiz edilmeli.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com