AKP’li Faruk Koca için 13 yıl hapis istendi

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Faruk Koca için 13 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

  • ü
  • 14 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Hakem Halil Umut Meler’e saldıran, aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın da bulunduğu 4 sanığın yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı.

Faruk Koca hakkında ‘Tehdit’, ‘Kemik kırığına neden olacak şekilde kasten yaralama’ ve ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırılık’ suçlarından 13 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

NE OLMUŞTU?

Ankara’da bulunan Eryaman Stadı’nda oynanan ve 1-1’lik skorla sonuçlanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor müsabakasının ardından Başkent ekibinin istifa eden başkanı Faruk Koca sahaya girerek hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmıştı.

Meler’e yapılan saldırı sonrasında aralarında Faruk Koca’nın da olduğu üç kişi tutuklanırken Meler ise hastaneye kaldırılmıştı. Meler bugün taburcu edilirken ligler de bir maç haftası tatil edilmişti.

Yumruklu saldırı gerçekleştiren eski AKP Milletvekili ve Ankaragücü Başkanı Faruk Koca 15 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com