AKP’li eski vekilden TFF seçimi yorumu: Delege ders verdi

AKP'li eski vekil Şamil Tayyar, TFF seçimlerinde Saray'ın desteklediği aday Mehmet Büyükekşi'nin seçilmemesini " delege ders verdi" şeklinde değerlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçiminde Saray'ın adayı Mehmet Büyükekşi kaybetti. (Abdurrahman Antakyalı - Depo Photos)

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde Saray tarafından desteklenen Mehmet Büyükekşi’nin kazanamamasını “Delege, yeni başlangıçla tartışmaları sonlandırma fırsatını tepenlere ders verdi”şeklinde değerlendirdi.

Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, delegenin, yeni başlangıçla tartışmaları sonlandırma fırsatını tepenlere ders verdiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımızın gölgesini kendi azameti sananlar, hırsları akıllarının önünde her alana müdahale edenler, genelin değil şahıslarının çıkarını gözetenler, mal bulmuş mağribi gibi oraya buraya saldıranlar, şimdi hesabını versinler diyeceğim ama eminim yine yanlarına kâr kalır.” dedi.

Tayyar’ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Ufak ufak ufalanmaya devam.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Delege, yeni başlangıçla tartışmaları sonlandırma fırsatını tepenlere ders verdi.

Hayırlı uğurlu olsun.

Cumhurbaşkanımızın gölgesini kendi azameti sananlar, hırsları akıllarının önünde her alana müdahale edenler, genelin değil şahıslarının çıkarını gözetenler, mal bulmuş mağribi gibi oraya buraya saldıranlar, şimdi hesabını versinler diyeceğim ama eminim yine yanlarına kâr kalır.

Ufak ufak ufalanmaya devam.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com