AKP’de 31 Mart hezimeti tartışılıyor: Özlem Zengin görevden alındı mı?

AKP'de 31 Mart tarihinde alınan tarihi seçim hezimetine sorumlu aranıyor. Son dönemde davranışları, konuşması ve ailesiyle ön plana çıkan Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in görevden alındığı iddiası yalanlandı.

  • ü
  • 04 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

AKP’de 31 Mart hezimetinin sorumluları aranıyor. Son dönemde davranışları ve konuşmalarıyla dikkat çeken AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı iddiasının artmasının ardından partiden açıklama geldi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in partisinin Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı iddialarına ilişkin sosyal medya hesabı X’ten yaptığı açıklama şöyle:

“AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin’in görevinin başında meclisteki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim. Uzun yıllar İstanbul teşkilatlarında birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet ve onur duyduğum Özlem Zengin başkanımızın davamıza olan inancının ve samimi çalışmalarının yakından şahidiyiz. Önümüzdeki dönemde de birlikte çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com