AKP ‘muhafazakar demokrasi okulu’ kurucak

AKP'nin Kızılcahamam kampında konuşan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ''muhafazakar demokrasi okulu' açılacağını söyledi.

  • ü
  • 04 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AKP’nin Kızılcahamam kampından kulis haberleri gelmeye devam ediyor.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin aktardığına göre kampta Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamaları dikkatle takip edilmiş. Şimşek, umutlu ve kararlı bir tablo çizmiş. Enflasyonun bu yıl sonunda yüzde 40’lara, önümüzdeki yıl yüzde 30’un altına ineceğini, 2026’da ise tek haneli rakamlara indireceklerini söylemiş.

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Meclis çalışmaları hakkında bilgi verirken, TV’lerdeki açık oturumlara milletvekillerinin katılmasının sağlanacağı ifade edilmiş. Selvi’nin aktardığına göre ilk gün Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ile AKP’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, alanlarıyla ilgili sunum yaptı.

Erkan Kandemir daha çok geleceğe ilişkin değerlendirmelerde bulunmuş. “Yeni nesillere yeni şeyler söylememiz lazım. Siyasete yeni aktörler kazandırmamız lazım” demiş. Şehir buluşmalarının yapılacağını anlatmış. AK Parti’nin “Muhafazakâr Demokrasi Okulu” kuracağını açıklamış.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com