‘AK Gençlik’, 19 yaşında linç edilerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ı ‘terörist’ ilan etti

AKP'nin gençlik ekibi AK Gençlik, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın Ali İsmail Korkmaz'ın ölüm yıldönümü nedeniyle paylaştığı anma mesajını hedef aldı. Eskişehir'de tekmelenerek öldürülen Ali İsmail için 'terörist' denildi.

  • ü
  • 11 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Eskişehir’de Gezi Direnişi sırasında polisler ve esnaf tarafından dövülerek katledilen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünün üzerinden 11 yıl geçti.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda katledilmesinin 11. yılında Ali İsmail Korkmaz’ı andı.

‘HAYALLERİ BİZE İLHAM VERECEK’

Dedetaş paylaşımında “Ali İsmail’in hayalleri, umutları ve adalet arayışı bizlere daima ilham verecek” ifadelerini kullandı.

AK Gençlik Üsküdar ise Dedetaş’ın anma mesajını hedef aldı. AK Gençlik paylaşımında polisin yoğun saldırısından korunmak için girdiği ara sokakta tekmelenerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın devlete baş kaldırdığını öne sürdü.

AK Gençlik’in paylaşımı şöyle:

“Eren Bülbül, Aybüke öğretmen, Necmettin Yılmaz ve daha nice şehitlerimiz için kör, sağır ve dilsiz olanlar devlete baş kaldıranlardan ilham alıyor.

Çünkü partinizin temelinde bu anlayış var. Size ancak teröristler ve örgüt mensupları ilham verebilir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com