Ailesini katlettikten sonra intihar eden polisin ilginç bağlantısı: Bilgisayarı yanmış olarak bulundu

Geçen ay ailesini katledip intihar eden özel harekat polisi Veysel Öztürk'ün, Sinan Ateş cinayetiyle bağlantılı olarak ismi sıkça anılan MHP'li Olcay Kılavuz'un yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Öztürk'ün yanmış bir dizüstü bilgisayarı da bulundu.

  • ü
  • 12 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Geçen ay ailesini katledip intihar eden özel harekat polisi Veysel Öztürk’ün, Sinan Ateş cinayetiyle bağlantılı olarak ismi sıkça gündeme gelen MHP’li Olcay Kılavuz’un yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Öztürk’ün yanmış bir dizüstü bilgisayarı da bulunmuştu.

Geçici görevlendirme ile deprem bölgesine giden Veysel Öztürk, 14 Mayıs’ta izinli olarak geldiği Ankara’daki evinde dehşet saçtı. Eşi Hasret Öztürk ve çocukları 13 yaşındaki Mustafa ile 15 yaşındaki Nisa Nur’u öldürdükten sonra intihar eden Öztürk’ün, bıraktığı intihar notunda ekonomik sorunlarından bahsettiği öğrenildi. Evde bulunan dizüstü bilgisayarı ise yanmış halde bulundu.

MHP’Lİ KILAVUZ İLE YAKIN ARKADAŞ

Sözcü gazetesinden Hazar Dost’un haberine göre, Veysel Öztürk, Sinan Ateş cinayetinde ismi geçen eski MHP milletvekili Olcay Kılavuz’un yakın arkadaşıydı. Sosyal medyada da Öztürk’ün Kılavuz ile birçok fotoğrafı bulunuyor. Emniyet kaynakları, Öztürk’ün Hatay’daki görevlendirilmesinin, Sinan Ateş cinayeti sonrası özel harekatta Kılavuz’a yakın isimleri dağıtma amacı taşıdığını belirtti.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İLE BAĞLANTISI

MHP’nin gençlik örgütü Ülkü Ocakları’nın eski genel başkanı Sinan Ateş’in 30 Aralık 2022’de Ankara’nın Çukurambar semtinde öldürülmesi, MHP içinde büyük yankı uyandırdı. Cinayet soruşturmasında adı geçen ve cinayet sırasında MHP’nin Mersin milletvekili olan Olcay Kılavuz, bu olaydan sonra parti içinde tartışmaların odağı haline geldi.

Sinan Ateş’in yakın çevresi, cinayette Olcay Kılavuz’un rolü olduğunu öne sürüyor. Halk TV’ye konuşan Kılavuz, bu iddiaları bir yıl sonra reddetmiş ve MHP’deki görevinden alınmıştı. Ancak Kılavuz’un ismi hala gündemden düşmüyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com