Adana’da yürek yakan olay: Anne ve oğlu yangında can verdi

Adana’da gece saatlerinde bir apartmanın 2’nci katındaki dairede yangın çıkan yangında Meryem El Makrum ve 1 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Barış hayatını kaybetti.

  • ü
  • 18 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Adana’da yürek yakan bir olay yaşandı. Bir apartmanın ikinci katında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında anne Meryem El Makrum ve 1 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Barış yanarak can verdi. Yangının çıkış nedeninin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Adana’da gece saatlerinde bir apartmanın 2’nci katındaki dairede yangın çıktı. Yangında Meryem El Makrum (27) ve 1 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Barış hayatını kaybetti.

Bu sırada dairedeki C.B. ile dini nikahla birlikte yaşadığı Fas asıllı Meryem El Makrum ve çocukları Mehmet Emin Barış mahsur kaldı.

Çiftin komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla evden çıkarılan Meryem El Makrum ve Mehmet Emin Barış’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan C.B. ise ambulansla Adana Şehir ve Eğitim Hastanesi’ne götürüldü. Olay yerin inceleme çalışmalarının ardından anne ve oğlunun cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com