Adana’da sokak ortasında katliam: Aynı aileden dört kişiyi öldürdü

Adana'da Hakim Eba adlı bir kişi, boşanma aşamasındaki eşi ve ailesine silahla saldırarak ikisi kadın dört kişiyi öldürdü. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

  • ü
  • 22 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Adana’da Hakim Eba adlı bir kişi, boşanma aşamasındaki eşi ve ailesine silahla saldırarak ikisi kadın dört kişiyi öldürdü. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana gelen saldırıda, ikisi kadın dört kişi hayatını kaybetti. Hakim Eba adlı erkek, boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini sokakta tabancayla vurarak katletti.

23 yaşındaki Hakim Eba, boşanma aşamasında olduğu 19 yaşındaki eşi Şükran Eba’nın kayınpederi Turgut Erat’ın evinin önüne geldi. Şükran Eba ile konuşurken tabancasını çıkaran Hakim Eba, peş peşe ateş açtı.

Sesleri duyup dışarı çıkan kayınbiraderi Muhammet Erat, kayınvalidesi Leyla Erat ve kayınpederi Turgut Erat’ı da vuran Hakim Eba, ardından yeni doğan çocuğunu alıp kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine mahalleye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, vurulan dört kişinin de öldüğünü belirledi. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com