Adalet Bakanı’ndan ‘Kerem Kınık’ açıklaması: Hata varsa düzeltilir

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık otomobiliyle bir motosiklete çarptı, 17 yaşındaki genç olay yerinde hayatını kaybetti. Zehra Kınık serbest bırakılırken Adalet Bakanı Tunç, "Değerli arkadaşlar benim bu konuda henüz bir bilgim yok. Hata varsa düzeltilir" dedi.

  • ü
  • 13 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık’ın kullandığı otomobil, İstanbul Beykoz’da bir motosiklet ile çarpıştı. Kazada, motosikletin arkasında oturan 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü yaralandı. Gözaltına alınan Zehra Kınık, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızının karıştığı kazayla ilgili, “Hatalı bir işlem varsa da bu itiraz yoluyla düzeltilebilecek bir durumdur” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ADALET BAKANI: HATALI BİR DURUM VARSA…

Tunç, “Değerli arkadaşlar dosyayla ilgili benim bu konuda henüz bir bilgim yok. Ama şuna bakalım. Eğer dosyanın içeriğinde bir hata varsa mutlaka bu itiraz yoluyla düzeltilir. Yani bu konuda dosyayla ilgili yargının vereceği kararla ilgili bizim şu anda buradan bir yorum yapmamız doğru olmaz. Ama hatalı bir işlem varsa da bu itiraz yoluyla düzeltilebilecek bir durumdur” şeklinde konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com