Dilipak’tan ‘yenidoğan çetesi’ yorumu: Yeni başlıyoruz, baraj patlarsa görürsünüz

Abdurrahman Dilipak, Yenidoğan Çetesi'ne işaret ederek, "Sağlıkta yarın da ilaç vurgunu patlayınca görürsünüz! Daha bunlar ne ki! Adalet camiasından bir yiğit savcı yolsuzluk balonuna bir iğne batırdı. BOMMMM! Daha yeni başlıyoruz. Daha bir bendden su kaçağı var. Baraj patlarsa görürsünüz.." dedi.

  • ü
  • 20 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Yazar Abdurrahman Dilipak, Yenidoğan Çetesi skandalının daha ötesinin olduğuna işaret ederek, “BOMMMM! Daha yeni başlıyoruz. Daha bir bendden su kaçağı var. Baraj patlarsa görürsünüz..”dedi.

Yenidoğan Çetesi’nin ortaya çıkmasının ardından iktidar kamuoyu baskısıyla 12 hastanenin ruhtasını iptal etti. Kamuoyunda Yenidoğan Çetesi benzeri vakaların sağlık sektöründe yaygın olduğu konusunda kamuoyunda bir görüş birliği oluştu.

İktidara yakın yazar Abdurrahman Dilipak, Yenidoğan Çetesi ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Sağlıkta yarın da ilaç vurgunu patlayınca görürsünüz! Daha bunlar ne ki! Bir gün Şehir hastahanelerinin İhaleleri, yapılan anlaşmalar, verilen teminatlar, garantiler ve dönen dolaplar. Üniversite hastahaneleri, özel hastahaneler, Doktorluk yapan Milletvekilleri ve diğer VIP hastaların şişirilen faturaları kamu özel elele yenilen haltlar. Sağlık Adaletten daha temiz değil. Neyse ki, Adalet camiasından bir yiğit savcı yolsuzluk balonuna bir iğne batırdı. BOMMMM! Daha yeni başlıyoruz. Daha bir bendden su kaçağı var. Baraj patlarsa görürsünüz..”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com