97 kişi ölmüştü: AKP’li müteahhit için tahliye kararı verildi

Hatay'da, Maraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 97 kişinin hayatını kaybettiği Özkan City Blokları'nın AKP'li müteahhidi Mehmet Özkan hakkında tahliye kararı çıktı. Yakınlarını kaybeden aileler sinir krizi geçirdi.

  • ü
  • 08 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Hatay’da, Maraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 97 kişinin hayatını kaybettiği Özkan City Blokları’yla ilgili davanın ikinci duruşması bugün görüldü.

ANKA Haber Ajansı’nın edindiği bilgiye göre, mahkeme heyeti başkanın değiştiği öğrenildi. AKP’nin Antakya’dan aday adayı olan sanık müteahhit Mehmet Özkan duruşmada, “Bizim dışarıda çoluk-çocuğumuz var. 16 aydır çok kötü bir haldeyiz” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

YAKINLARINI KAYBEDEN AİLELER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mahkeme heyeti, AKP’li müteahhit Mehmet Özkan ve kardeşi Yusuf Özkan hakkında tahliye kararı vererek, duruşmayı eylül ayına erteledi. Yakınlarını kaybeden aileler sinir krizi geçirdi.

Aileler ve avukatları, “Bu insanlar güçlü insanlar, eylül ayında görülecek duruşmaya gelecek bilirkişi raporunun gidişatını değiştirebilirler. Tanıklarımızın beyanlarını değiştirtebilirler. Bir tahliye geldiğinde diğer dosyalardan da tahliye kararı gelir. Bu tahliye kararı diğer dosyaları da etkileyecek. İnşallah diğer dosyalardan tahliye kararı çıkmaz. Bu tahliye kararını kabul etmiyoruz” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Mehmet Özkan’ın diğer dosyalardan tutukluğu devam ediyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com