84 yaşında cezaevinde ölen Nusret Muğla’nın eşi: Arınç, vefasızlık etti

Cezaevinin karantina hücresinde yakalandığı koronavirüs yüzünden vefat eden Bülent Arınç’ın lise arkadaşı Nusret Muğla’nın eşi KHK TV'ye yaşadıklarını anlattı. Leman Muğla, aile dostları Arınç'ın cenazeye dahi gelmediğini belirterek, "Büyük vefasızlık yaptı" dedi.

  • ü
  • 05 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Manisa’da Gülen cemaatine yönelik soruşturmalar kapsamında vakıf kurucusu olduğu, hayır işlerini organize ettiği, Bank Asya’ya para yatırdığı gerekçeleriyle konulduğu cezaevinde yakalandığı koronavirüse yenik düşen Nusret Muğla’nın (84) eşi KHK TV’ye konuşarak yaşadıklarını anlattı.

Leman Muğla, Nusret Muğla’nın yakın arkadaşı Bülent Arınç’ın vefasızlığından yakındı. Eşinin cezaevine girdikten sonra Arınç’ın “geçmiş olsun” demek için geldiğini anlatan Leman Muğla, “Ölümünde ne bir başsağlığına, ne yeniden alındığında bir geçmiş olsuna kesinlikle gelmedi” dedi.

‘ELİNDE BÜYÜDÜ ÇOCUKLARIM’

Leman Muğla şöyle devam etti: “Şuraya oturdu, hanımı oraya oturdu. Kızım da ikramlar, o ikramlar. Neslihan elinde büyüdü çocuklarım benim. Neslihan, aşağıdaki korumalara da ver. Aşağılara indirdi. Çay bahçesinde burada, bu kahvede, orada yediler, içtiler, sıfırladılar ikramları.”

‘SİZ DE GİDİNCE YALNIZ KALACAĞIM’

Leman Muğla, eşini de çok özlediğini belirterek, “Çok özledim, çok özledim ama yok gelmiyor. Yok çok özledim, istese gelemeden şuradan mutfağa gideceğim, nasıl gideceğim diye düşünüyorum” dedi.

‘BEN YIKILDIM’ 

Yalnız kaldığını anlatan Leman Muğla şöyle devam etti: “Ben yalnız kaldım. Şimdi yalnızım. Siz de gitseniz ben yalnızım. Şimdi bakıcı da gitti. İşte eşimin gitmesi, oğlumun böyle gitmesi beni yıktı. Ben yıkıldım.”

NE OLMUŞTU?

Bank Asya’ya para yatırdığı, Manisa’daki Feza Derneği’ne üye olduğu ve Nevbahar adlı grup kurdukları için daha önce de 7 ay hapis yatan Nusret Muğla, Yargıtay’ın 6 yıl 3 aylık cezasını onaması sonrası geçen 6 Ocak 2021’de yeniden cezaevine girmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com