7 kilo esrarla yakalandı, kendini savundu: Fiyat uygundu, toplu aldık

Adana'da 7 kilo 300 gram esrar, hassas terazi ve ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs ifadesinde, "Gezerken içimlik esrar almaya karar verdik. Daha sonra bir şahsı toplu uyuşturucuyu uygun teklif verince 4 arkadaş ortaklaşa aldık" dedi.

  • ü
  • 12 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Adana’da bir evde 7 kilo 300 gram esrar, hassas terazi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi, bir şüpheli tutuklandı. Şüpheli Ferhat D.’nin emniyetteki ifadesinde anlattıkları ise pes dedirtti.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi.

Eğitimli köpeğin tepki verdiği bir kutuda bulunan aspiratörün içine saklanmış 6 pakette 7 kilo 300 gram esrar ele geçirildi. Evdeki aramalarda, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve 676 mermi de bulundu.

‘TOPLU FİYAT UYGUN OLUNCA…’

Şüpheli Ferhat D.’nin emniyetteki ifadesinde, “Arkadaşlarımla Şanlıurfa’ya gittim. Gezerken içimlik esrar almaya karar verdik. Daha sonra bir şahsı toplu uyuşturucuyu uygun teklife verince 4 arkadaş ortaklaşa aldım” dediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adliyeye çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com