28 Şubat’ın sembol ismi Müslüm Gündüz: ‘Erdoğan, Hz. Mehdi’nin hazırlığını yapıyor’

28 Şubat postmodern darbe sürecindedir ölüyle hafızalara kazınan Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Bu adam Risaledeki işarete göre hakimiyet devresinin gereklerini yapıyor. Hz. Mehdi'nin hazırlığını yapıyor" dedi.

  • ü
  • 09 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

28 Şubat sürecinin önemli figürlerinden Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz, yeni bir açıklamasıyla yine gündemde. Kısa bir süre önce MHP lideri Devlet bahçeli için “kahraman” diyen Gündüz, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Mehdi’nin hazırlığını yaptığını” öne sürdü.

Müslüm Gündüz, sosyal medya hesabından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilişkin dikkat çeken ifadeleri kullandı.

“HZ. MEHDİ’NİN HAZIRLIĞINI YAPIYOR”

“Hz. Mehdi’nin hazırlığını yapıyor” diyen Gündüz, şu ifadeleri kullandı:

“Erdoğan hakkında ne dedim: Bu adam Risaledeki işarete göre hakimiyet devresinin gereklerini yapıyor. Bir hakimiyet devresi gelecek, siyasi bir devre, adam bu işi yapıyor. Kimsenin gücü yetmedi, yetmeyecek de. Hz. Mehdi geldiği zaman Avrupa’dan silah dilenmeyecek, para dilenmeyecek hepsi Mehdi’nin elinde olacak. Hz. Mehdi manevi olarak dünya hakimiyeti sağlamak de önceden bir hazırlık devresi lazım bunu Erdoğan yapıyor.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Müslüm Gündüz, kısa bir süre önce de MHP lideri Devlet Bahçeli için, “Devlet Bahçeli emsalsiz bir kahramandır. Tarihte emsali az görünür bir kahramandır, vefat ettikten sonra anlaşılacak” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com